COLAGEN SPORT PULBERE PIERSICA 600GR

COLAGEN SPORT PULBERE PIERSICA 600GR

Adams Vision
Produs in stoc
207,11 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
DESCRIERE COLLAGEN SPORT (PULBERE INSTANT, AROMA PIERSICA) 600GR, ADAMS Colagenul este cea mai abundenta proteina din organisum uman. Ea serveste ca si elementul principal in constructia pielii, tendoanelor, muschilor, ligamentelor si a vaselor de sange. Colagenul din bovine prezinta multe beneficii pentru sanatate, inclusiv ameliorarea artritei, imbunatatirea sanatatii pielii si prevenirea pierderii masei osoase. Cercetarile sugereaza combinatia de antrenament si suplimente pe baza de colagen intaresc si imbunatatesc interactiunea muschi-articulatie, fiind o alegere ideala pentru sportivii care vor sa evite eventuale accidentari in timpul antrenamentelor intense. De asemenea, este un supliment ideal pentru atletii din perioada de recuperare/ rafacere dupa leziuni articulare si intervetii chirurgicale articulare. Beneficiile Collagen Sport Adams: repara si mentine articulatiile sanatoase imbunatatesc masa muscualra previne accidentarile din timpul antrenamentelor sursa de proteina ideala creste performanta sportiva MSM (metilsulfonilmetan) este un compus natural continand sulf, care este produs in corpul uman. MSM poate sprijini un raspuns inflamator sanatos si este considerat a fi un analgezic natural. Beneficii MSM: creste mobilitatea articulara participa la sinteza glucozaminei sulfat si a acidului hialuronic protejeaza oasele si tendoanele Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, pentru functionarea normala a vaselor de sange, a dintilor, a gingiilor, a pielii, a sistemului osos si a ligamentelor. Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, a dintilor, la echilibrul electrolitic si la functionarea normala a sistemului muscular. INGREDIENTE: pulbere de colagen hidrolizat de bovine, maltodextrina, metilsulfonilmetan (MSM), carbonat de calciu, gluconat de magneziu, aroma naturala de piersica, acid ascorbic, corector de aciditate (acid citric), indulcitor (sucraloza), colorant alimentar (dextroza, orange sunset E110, tartrazina E102). MOD DE UTILIZARE: 1 portie (20g= 1 lingurita dozatoare) de pulbere dizolvata cu ajutorul unui shaker in 200ml apa (lapte, ceai, dupa preferinta) pe zi. A se consuma de preferinta, inainte de data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. ATENTIONARE: suplimentele alimentare nu ar trebui sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.Produs interzis copiilor. Prezentare: 600 g COMPOZITIE PRODUS Ingrediente Cantitate VNR*% Calciu 800.00 mg 100 Vitamina C 80.00 mg 100 Magneziu 24.00 mg 6 Colagen hidrolizat de bovine 10000.00 mg ** MSM (metilsulfonilmetan) 1000.00 mg ** * (VNR) *Valori Nutritionale de referinta cf.Reg.nr. 1169/2011 ** Valoarea Nutritionale de referinta nu este stabilita
OND-DMMWD1MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.