TINCTURA DE MLADITE DE ZMEUR 500ML

TINCTURA DE MLADITE DE ZMEUR 500ML

Hyllan Pharma
Produs in stoc
61,44 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Pachet Estroplus 30 comprimate, pentru menopauza si Apimag 14 plicuri solubile, pentru energie zilnicaTe simti bine la menopauza si sa ai un plus de energie de fiecare data cand folosesti combinatia EstroPlus + ApiMag.EstroPlus este un complex de antioxitanti si izoflavone din Soia care contribuie la echilibrarea balantei hormonale avand ca efect diminuarea bufeurilor, palpitatiilor, transpiratiile nocturne si a durerilor articulare.ApiMag este un complex de magneziu, vitamina B6, laptisor de matca si vitamina C care energizeaza corpul obosit de bufeurile nocturne si elimina starile de nervozitate si iritabilitate.EstroPlus se administreaza 1 – 2 comprimate pe zi, seara sau unul dimineata si unul seara, la o ora dupa masa, in functie de intensitatea si numarul bufeurilor sau a celorlalte simptome. Pentru un efect optim se recomanda evitarea consumului de alimente si lichide timp de o ora dupa administrare.ApiMag asigura un efect rapid si eficient prin administrarea unui singur plic pe zi, de preferinta, in cursul diminetii. O cutie de ApiMag contine 14 plicuri orosolubile cu gust placut de capsuni (fara zahar, cu indulcitor). Pentru un efect optim este indicata o cura de 14 zile consecutiv
OND-D59VQCMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.