REUMABLOC GEL 75GR

REUMABLOC GEL 75GR

Sun Wave Pharma
Produs in stoc
86,45 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Reumabloc gel Sun Wave Pharma, 75g Recomandari:Actioneaza la nivel articular sustinand functionarea normala a cartilagiului.Amelioreaza suprasolicitarea musculara si articulara.Beneficii:Gel topic ce ajuta la functionarea normala a sistemului osos, muscular si articular;Indicat dupa efort sau suprasolicitare musculara;Intensifica circulatia sangelui in zonele articulare dureroase si actioneaza prompt la nivel localMod de administrare:Topic, 2 aplicari pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.Compozitie:Ulei de Gaultheria fragrantissima – 8%;Ulei de Cedrus deodara – 4%;Camfor – 4%;Mentol – 2%;Ulei de Eucalyptus globulus – 1%;Ulei de Boswellia serrata – 0,5%;Extract de Capsicum frutescens – 0,1%.
OND-D1P9QYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.