COMFORT-U 30CPS VEGETALE

COMFORT-U 30CPS VEGETALE

Good Routine
Produs in stoc
116,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Comfort U cu Merisor si o tulpina probiotica, 30 capsule Good Routine by Secom

 

Suntem brandul de suplimente alimentare bune pentru tine, care iti completeaza obiceiurile sanatoase pe care le-ai inceput sau le vei incepe. Good Routine®. Proudly created by Secom®.

Faptul ca intelegem ca faci eforturi pentru a avea un stil de viata mai sanatos. Si cauti tot ce e mai bun. Un produs bun pentru tine si sanatatea ta, care sa completeze obiceiurile sanatoase pe care deja le-ai inceput.

Primul pas e facut. Si te felicitam pentru asta. Fie ca ai inceput sa alergi, sa mergi la yoga sau sa-ti oferi zilnic mai multe momente de relaxare, este clar ca suntem in acelasi mindset. Acela de a ne gasi cu totii starea de bine.

Capsule cu eliberare intarziata – concepute sa traverseze stomacul fara a se dizolva, acest tip particular de capsule permite pastrarea nutrientilor in forma lor bioidentica.

Concentratii eficace - 500 mg D-manoza, 100 mg extract din Merisor standardizat in 50 mg PACs, 50 mg extract din Strugurii-ursului standardizat in 10 mg Arbutinin si 1 miliard UFC L. reuteri pentru a sustine actiunea sinergica la nivelul tractului urinar.

Efecte si beneficii:

  • Protectie continua a tractului urinar.
  • Suport atat in faza acuta cat si in cea cronica.
  • Repopulare flora uro-genitala.
  • Eliberare prelungita.
  • Formula sinergica.

Te-ai gandit ca avantajele sucului de merisor pot fi obtinute fara aport suplimentar de zahar si calorii?
Comfort-U® reuneste intr-o singura capsula extractele standardizate din Merisor si din Strugurii-ursului cu D-manoza si tulpina Lactobacillus reuteri pentru mentinerea confortului de la nivelul aparatului urinar.

Compozitie (Per 1 capsula)

D-Manoza 500 mg, Merisor-canadian (Afin-american) (Vaccinium macrocarpon) 100 mg (extract din fruct, cu 50% PAC/proantocianidine), Strugurii-ursului (Arctostaphylus uva-ursi) 50 mg (extract din frunze, cu 20% arbutin), Lactobacillus reuteri THT 030802-100Bn 1 mld UFC – unitati formatoare de colonii.

Mod administrare:

Intretinere: 1 capsula/zi.
Intensiv: 2-3 capsule/zi, la masa, cu 200ml apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

 

OND-D8JYF2MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.