CALCIU MARIN 30CPR FILMATE

CALCIU MARIN 30CPR FILMATE

Remedia
Produs in stoc
56,04 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Calciu Marin, 30cpr - Remedia Proprietati: produsul contine calciu de origine marina; suplimentarea dietei cu calciu este necesara in perioada de crestere a organismului si contribuie la mentinerea unei densitati osoase optime, in cazul persoanelor adulte si a varstnicilor. AQUAMIN este o importanta sursa de minerale. Materia prima o constituie scheletul mineralizat al algei rosii Lithothamnium calcareum, intalnita in largul coastelor nepoluate ale Irlandei si Islandei. Aquamin este bogat in calciu, magneziu si o sursa importanta de alte 74 minerale (iod, fier, mangan, seleniu, cupru, zinc etc.). Utilizate ca supliment alimentar, aceste minerale actioneaza sinergic pentru a asigura efecte benefice asupra sistemelor osos, circulator si digestiv.CALCIUL contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la coagularea normala a sangelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normala si la functionarea normala a enzimelor digestive. Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor.MAGNEZIUL contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii psihice, a sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor.VITAMINA K este o vitamina liposolubila, esentiala pentru organism, intrucat contribuie la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos.VITAMINA D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Ingrediente: Aquamin TG (din alga Lithothamnium calcareum), cu un continut de 400 mg calciu si 31,25 mg magneziu – 1250 mg, vitamina K2, furnizand 75 mcg K2; colecalci-ferol, furnizand 25 mcg Vitamina D3. Mod de utilizare: ADULTI: 2 comprimate zilnic, cate unul dupa fiecare masa. Mod de prezentare: Flacon cu 30 comprimate Calciu Marin, 30cpr - Remedia
OND-D38SBLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.