AFIN  30CPS

AFIN 30CPS

Medica Farmimpex
Produs in stoc
17,67 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Beneficii- Este de ajutor in bolile vasculare asociate diabetului (mai ales probleme vasculare de la nivelul ochilor).- Protector vascular, creste acuitatea vizuala, hipotensor.- Fructele de afin cresc rezistenta si scad permeabilitatea capilara.Prin reducerea sintezei colagenului polimerizat si a glicoproteinelor structurale, contribuie la scaderea valorilor glicemiei. Taninurile continute realizeaza o buna protectie a arterelor coronariene.- La nivelul ochiului ajuta la regenerarea purpurii retiniene si cresterea sensibilitatii fotoreceptorilor. Imbunatateste acuitatea vizuala.Bun protector al vascularizatiei oculare.AdministrareAfin se administreaza astfel 1capsula x 3/zi, inainte de mese, perioade de 3 luni.CompozitieAfin fruct (Myrtilli fructus) 0.190g/capsula.
OND-D13DXRMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.