• Nou
TINCTURA MENSTROFIT CU VITEX 50ML

TINCTURA MENSTROFIT CU VITEX 50ML

Steaua Divina
Produs in stoc
36,59 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Menstrofit cu Vitex extract hidroalcoolic mentine buna functionare a aparatului genital feminin contribuie la mentinerea starii de confort fizic in timpul menstruatiei. Vitex (lemnul lui Avram) actioneaza ca un reglator feminin de tip progesteronic.

Compozitie: Lumanarica (Verbascum phlomoides) Lemnul lui Avram (Vitex agnus-castus) Lichen de piatra (Cetraria islandica) Troscot (Polygonum aviculare) Urzica (Urtica dioica) Frasin (Fraxinus excelsior) Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris) Zmeur (Rubus idaeus) alcool etilic alimentar apa deionizata.

Actiuni: Reglator al fluxului menstrual antiinflamator hemostatic calmant antispastic astringent tonic uterin remineralizant. Indicatii: Se recomanda ca adjuvant in: tulburari ale ciclului menstrual (dureri menstruale meno-metroragii etc.) sindrom premenstrual (congestia sanilor dureri pelviene dureri lombare nervozitate irascibilitate depresie etc.) anemie feripiva hemoragii fibrom uterin hemoragic tulburari de menopauza.

Precautii la administrare: Alaptare gastrita hiperacida ulcer gastric si duodenal. Contraindicatii: Sarcina copii tendinta la tromboza hipervascozitate sangvina tratament cu anticoagulante boli hepatice grave afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool conducatori auto alergie la oricare dintre componentele produsului.

Interactiuni medicamentoase: Traista-ciobanului poate stimula actiunea medicamentelor antihipertensive si poate fi necesara scaderea dozelor acestora. Nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente in care este contraindicat consumul de alcool.

Mod de administare: Cate 30-40 picaturi de 3×/zi dupa masa intr-un pahar cu apa sau dupa sfatul medicului fitoterapeut. Se recomanda a fi administrat in cure de 3 luni. Pentru un efect maxim se recomanda folosirea in asociere cu produsele Menstrofit capsule (pentru femeile in perioada activa reproductiv) sau Menoprotect capsule(pentru femeile aflate la premenopauza).

OND-DT9NPTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.