• Nou
ANTIFUMAT 60CPS

ANTIFUMAT 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
52,46 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Antifumat Hypericum, 60 capsule: supliment alimentar pe baza extracte naturale din plante, cu proprietati antiinflamatoare, antiseptice, astringente si calmante, ce ajuta la reducerea efectelor nocive ale fumatului cronic. Favorizeaza eliminarea toxinelor, fortifica imunitatea, sustine sanatatea si functionarea optima a sistemului respirator, ajuta la protectia si regenerarea ficatului. Ingrediente: Extract integral, 100% natural, din urmatoarele plante: Pedicuta (Lycopodium clavatum), Sunatoare (Hypericum perforatum), fructe de Catina-alba (Hippophae rhamnoides), frunze de Leurda (Allium ursinum), rizomi de Obligeana (Acorus calamus), Busuiocul-cerbilor (Mentha pulegium), frunze de Salvie (Salvia officinalis), maltodextrina, gelatina (capsule) Mod de administrare: adulti - cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mese, in cure de 40 zile cu 7 zile pauza intre ele. Cantitate: 60 capsule. Afectiuni: Alcoolism, tabagism. Particularitati: Natural.
OND-DH5MNYMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.