• Nou
ANTISTRESS 250CPS

ANTISTRESS 250CPS

Pro Natura
Produs in stoc
93,21 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Antistress, Pro Natura, 250 Capsule

 

 

  • Combaterea stress-ului cotidian datorita continutului ridicat in vitamine din complexul B (catina), cat si substantelor cu actiune sedativa (passiflora) si adaptogena (ginseng).

Actiune farmacologica:

  • Passiflora este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele sedativ, analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca passiflora are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici.
  • Radacina de ginseng, prin continutul in ginsenozide si prostisol, are un spectru larg de actiuni farmacologice efecte tonice, de influentare in sens pozitiv a eritropoezei imunostimulatoare, cu cresterea rezistentei si a capacitatii de aparare a organismului antiaterosclerotica hepatoprotectoare stimulatoare asupra functiilor reproductiva si psihosexuala. Foarte importante sunt efectele ginsengului la nivel SNC anxiolitice, de prevenire si combatere a simptomatologiei neurasteniei si distoniei neurovegetative.
  • Catina are continut ridicat in vitamine C, complex B. Foarte importanta este vitamina B6 care este recunoscuta pentru efectele sale benefice in combaterea stres-ului.

Compozitie: Floarea Pasiunii (Passiflora incarnata) 0.040g; Ginseng Alb (Panax ginseng) 0.010g -Catina (Hippophae fructus) 0.025g.

Administrare: 1-2 cps de 3 ori pe zi.

 

 

OND-DM16DKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.