GINKGO BILOBA 120MG 30CPS
GINKGO BILOBA 120MG 30CPS
GINKGO BILOBA 120MG 30CPS
GINKGO BILOBA 120MG 30CPS
GINKGO BILOBA 120MG 30CPS
GINKGO BILOBA 120MG 30CPS

GINKGO BILOBA 120MG 30CPS

Laboratoarele Remedia
Produs in stoc
37,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Ginkgo Biloba 120 mg, 30 capsule, Laboratoarele Remedia

Supliment alimentar

30 capsule (3 blistere x 10 capsule)

Beneficii
Contribuie la mentinerea circulatiei cerebrale si a functiilor cognitive normale. Util in caz de efort intelectual crescut. Ajuta la functionarea normala a circulatiei la nivelul capilarelor, si a organelor intens vascularizate (inima, ficat, plamani, splina). Reduce disconfortul asociat senzatiei de maini si picioare reci.

Compozitie/comprimat
Extract din frunze de Ginkgo Biloba, standardizat la 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice – 120 mg.

Administrare:
Oral, cate o capsula pe zi, in timpul meselor.

Caracteristici si efecte:
Extractul de Ginkgo Biloba, obtinut din frunze, este un amestec de aproximativ 100 de substante biologic active cu actiune sinergica, cele mai importante fiind: flavonoidele si terpenele (ginkgolide si bilobalide), care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a circulatiei (in special la nivel cerebral si al extremitatilor) si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare, indeosebi la persoanele in varsta, la care declinul cognitiv se manifesta mai pregnant.

OND-DMDNVZMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.