L-CARNITINA 500MG 60CPS

L-CARNITINA 500MG 60CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
56,51 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sos L Carnitina 500mg 60cps - Rotta NaturaL-Carnitina este un aminoacid esential implicat in mecanismele de transformare a grasimilor in energie, conducand astfel la reducerea masei corporale fara a afecta volumul masei musculare.In plus, este indispensabil in functionarea metabolismului energetic in special la nivelul inimii si creierului. Ingredientul patentat, Carnipure, face ca acest produs sa aiba o eficienta crescuta spre deosebire de alte forme de Carnitina. Ingrediente Sos L Carnitina:l-carnitina tartat (cu 68% carnitina): 735mgcapsula: gelatinaEfecte Sos L Carnitina:sustine arderea grasimilor si transformarea acestora in energiecontribuie la reducerea masei corporalesustine organismul in timpul efortului fizic sau psihic intensfortifica aparatul cardiovascularsustine viata sexuala, ajutand la mentinerea calitatii spermeimentine sanatatea ficatului si stimuleaza detoxifiereaprotejeaza neuronii impotriva degradarii cauzate de radicali liberi consumul de alcool si glutamatiincetineste procesele de imbatranire Mod de administrare Sos L Carnitina:Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 20-30 minute inainte de mese. Prezentare Sos L Carnitina:60cpsSos L Carnitina 500mg 60cps - Rotta Natura
OND-D4ZKNCMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.