BIO-CHROM 30CPR

BIO-CHROM 30CPR

Pharma Nord
Produs in stoc
60,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii - Inhibarea poftei de dulce, Ajuta la mentinerea concentratiei normale a glucozei in sange

Rezerva de crom a corpului este de aproximativ 4-6 mg. Odata cu inaintarea in varsta, concentratia de crom din tesuturi poate scadea in mod semnificativ. Rontaitul necontrolat dintre mese si consumul alimentelor dulci pot oferi o relaxare temporara datorită ”aportului de zahar” care ne ofera energie imediata, dar efectul dispare rapid, lasandu-ne in aceeasi stare ca mai inainte. Pe termen lung, astfel de pofte pentru alimentele dulci pot afecta in mod negativ greutatea corporala. Cu un produs ca Bio-Chrom putem ajuta corpul sa-si mentina nivelul normal al glucozei in sange si sa previna reaparitia acestor stari.

Fiecare tableta de Bio-Chrom contine 100 de micrograme de crom elementar. Cromul folosit la prepararea tabletei de Bio-Chrom este legat organic, ceea ce inseamna ca este legat de o drojdie si de amino-acizi naturali (drojdia de crom). Astfel, produsul are o biodisponibilitate foarte ridicata in organism, asigurandu-se o absorbtie a acestuia de pana la 10 ori mai mare decat a altor surse de crom aprobate.

Bio-Chrom contine o sursa organica patentata de crom, numita ChromoPrecise, aceasta fiind o drojdie de crom realizata special pentru a oferi produsului o biodisponibilitate optima. Aceasta sursa de crom este fabricata respectand cele mai riguroase reguli de control (standardul GMP care este folosit, de obicei, pentru fabricarea medicamentelor), pentru a se asigura si documenta calitatea excelenta a produsului si siguranta acestuia.

ChromoPrecise nu contine celule de drojdie vii, doar o pudra bogata in proteine care contine crom si care este obtinuta din celule de drojdie. Chromo Precise nu este recomandata persoanelor care sunt alergice la drojdie.

Ce este cromul?

Cromul este un mineral esențial care contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, lipidelor și proteinelor. Mai mult, cromul susține procesele biologice implicate in menținerea unor concentrații normale ale glucozei in sange. Cromul anorganic are, de obicei, o biodisponibilitate scăzută in organism. Eficiența unui supliment cu crom este dată de gradul de absorbție a acestuia in organism.


Mod de administrare:
1 tableta pe zi sau dupa recomandarea medicului. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu mestecati tableta. Este preferabil sa o inghititi intreaga, in timpul mesei sau dupa masa, cu un pahar cu apa.

Compoziție:
Drojdie imbogatita cu crom(ChromoPrecise yeast), maltodextrina, celuloza microcristalina, talc, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi.

Mod de prezentare:
30 tablete

OND-D56TP7MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.