MIPROSEPT 10BUC
MIPROSEPT 10BUC
MIPROSEPT 10BUC
MIPROSEPT 10BUC

MIPROSEPT 10BUC

Institutul Apicol
Ultimele produse in stoc
83,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Compozitie: extract de propolis, excipienti (propilenglicol, ceara de albine, supocire). Actiune terapeutica: antiseptica, antiinflamatoare, cicatrizanta. Propolisul, componenta activa a supozitoarelor Miprosept, este o substanta complexa ce contine compusi aromatici, balsamuri, rasini, ceruri, uleiuri eterice. In compozitia acestora, principalii responsabili de actiunea terapeutica sunt flavonoizii naturali si compusii fenolici. Rezultanta complexitatii compozitionale a propolisului o constituie o serie intreaga de actiuni, cum sunt: actiunea antibacteriana manifestata prin inhibarea cresterii germenilor Gram+ si Gram-, o semnificativa actiune antiinfla¬matorie si cicatrizanta, manifestata benefic asupra ranilor cu vindecare lenta si a tulburarilor trofice ale mucoasei rectale. Prin administrarea supozitoarelor Miprosept se reduce timpul de vindecare a leziunilor mucoasei rectale, stimulandu-se regene¬rarea, in special procesul de granulatie. Recomandari: Produsul Miprosept-supozitoare este indicat a fi aplicat rectal in tratamentul topic al proceselor inflamatorii ale mucoasei rectale, fisuri anale si hemoroizi. Administrare: 1 supozitor pe zi, de preferinta seara, dupa o baie calduta de sezut, timp de 7 -14 zile, in functie de tipul de afectiune. Precautii: Produsul va fi administrat cu precautie la persoanele ce manifesta fenomene alergice cunoscute la propolis, utilizarea sa putand determina la astfel de persoane o usoara reactie alergica locala manifestata prin prurit sau eritem. Aceste fenomene locale dispar la oprirea administrarii si nu necesita administrarea de produse antialergice. Contraindicatii: nu se cunosc. Prezentare: folie PVC termosudata continand 5 supozitoare, 2 folii insotite de prospect, in cutie plianta de carton. Conservare: loc racoros, uscat, ferit de lumina.
OND-D9G2T7MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.