POLENAPIN 100CPR

POLENAPIN 100CPR

I.C.D.A.
Produs in stoc
25,51 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

POLENAPIN 100 comprimate//50 g e

Polenul recoltat de albine contine substante stimulatoare pentru organism: vitamine (complexul B, vitamina C, E si betacaroten, important precursor al vitaminei A si factor antioxidant natural), proteine, aminoacizi (toti aminoacizii esentiali), lipide simple si complexe, glucide, substante minerale, acizi nucleici, enzime etc. Este considerat unul dintre cele mai importante produse ale stupului, cu un excelent rol de hrana functional, tonic si vitaminizant, fiind recomandat in carente proteice de diferite etiologii mai ales la copii, persoane in varsta si cele aflate in convalescenta. Are efect hepatoprotector, mentinand functionarea normala a ficatului.Flavonoidele, precum si vitaminele A, E si C din compozitia polenului au actiune antioxidanta , contribuind astfel la protejarea celulelor impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi.

Polenul este indicat in perioade de efort fizic si intelectual sustinut, sport de performanta, competitii, examene; in perioade de convalescenta sau crestere accelerata la copii ; perioade de stres, oboseala; avitaminoze, anorexie si anemii.

POLENALPIN este produs sub forma de tablete, pentru a facilita administrarea polenului. Este recomandat pentru proprietatile nutritive si de stimulare a metabolismului.

INGREDIENTE:

polen recoltat de albine pulvis, zaharoza, excipienti   

MENTIUNI DE SANATATE SI RECOMANDARI:

POLENAPIN este produs sub forma de comprimate pentru a facilita administrarea polenului.

    stimularea si reglarea functiilor metabolice
    tonifiant general prin asigurarea unui aport adecvat de nutrienti (vitamine, proteine, saruri minerale)
    stimularea apetitului
    sustinerea si refacerea organismului

MOD DE UTILIZARE:

Adulti: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi

Copii: cate 1-2 comprimate de 2 ori pe zi


INFORMATII SUPLIMENTARE:

Se recomanda prudenta la persoanele cu alergii la polen si/sau cu diabet.

 

OND-D05S5DMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.