ANTISTRESS FORTE 30CPS

ANTISTRESS FORTE 30CPS

Medica Farmimpex
Produs in stoc
18,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere produsStari de anxietate, tulburari digestive pe fond anxios, tensiunea arteriala crescuta datorita anxietatii sau stresului cotidian.Antistres, adaptogen, axiolitic, analgezic, hipotensiv.Floarea pasiunii este cunoscuta pentru efectul sau sedativ si analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici.Fitocomplexul conurilor de hamei are actiune marcanta de calmare, diminuand tensiunea arteriala si reducand starea anxioasa. In plus, actioneaza benefic la nivelul aparatului digestiv, stimuland activitatea bilei si usurand digestia.Ginsengul siberian contine substante asemanatoare ginsenozidelor, ceea ce explica proprietatile sale adaptogene. Imbunatateste circulatia sangelui si irigarea organelor esentiale.Magneziul este un mineral esential pentru buna functionare a sistemului nervos central. Prin prezenta lui in compozitie este potentata activitatea benefica a plantelor.Administrare: 1-2cps x 3/zi, dupa mesele principale.A se consuma cu precautie de catre conducatorii auto sau manipulatii de utilaje!
OND-D7MZ9FBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.