• -199,00 lei
Motion Mat - saltea de acupunctura pentru masaj...

Motion Mat - saltea de acupunctura pentru masaj MOM1L

PrimePharma
Produs in stoc
199,00 lei 398,00 lei -199,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

- elimină senzațiile neplăcute și disconfortul

- relaxează mușchii

- imbunătățește circulația sângelui

- accelerează regenerarea țesuturilor

- stimulează terminațiile nervoase

- imbunătățește transmiterea impulsurilor

Tipuri de exercitii:

1. Pentru zona gatului - elimină durerile de cap, îmbunătățește starea de spirit, ameliorează spasmele, normalizează somnul, tonifică, revigorează.

Exercițiul 1 – (durata: 5-7 min)

Așezați salteaua pe un rulou (o pernă specială sau un prosop făcut sul) și așezați-o în zona de sub gât în poziția culcat.

2. Pentru piept - imbunătățește mobilitatea articulațiilor, ameliorează durerea în regiunea pericardică, normalizează fluxul sanguin și stimulează regenerarea țesuturilor.

Exercițiul 2 – (durata: 10-15 min)

Așezați salteaua pe o suprafață plană, orizontală. Culcat pe spate, astfel încât salteaua să fie situată în zona pieptului, încercați să nu vă mișcați și să vă relaxați.

3. Pentru regiunea lombara - ameliorează durerea, îmbunătățește inervația, relaxează mușchii, previne congestia, accelerează eliminarea toxinelor și a excesului de apă din organism.

Exercițiul 3 – (durata: 10-15 min)

Formați un sul mic din prosop, așezați salteaua deasupra. Luați o poziție orizontală, plasați structura sub regiunea lombară a spatelui.

4. Pentru spate - stimulează terminațiile nervoase, îmbunătățește alimentarea cu sânge și nutriția țesuturilor, accelerează regenerarea celulelor, elimină durerea și disconfortul.

Exercițiul 4 – (durata: 15-20 min)

Așezați salteaua pe o suprafață orizontală și culcați-vă. Nu schimbați poziția corpului în primele 5 minute. Apoi mișcați-vă ușor pentru a activa celelalte puncte de acupunctură.

PHARMA-15855-MOM1L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.