OTO FORTE 4CPS

OTO FORTE 4CPS

Shanxi Jiayang Pharmaceuticals
Produs in stoc
127,16 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Oto Forte performante sexuale masculine, 4 capsule

Oto Forte performante sexuale masculine, 4 capsule este un supliment alimentar care contribuie la cresterea performantelor sexuale masculine. Imbunatateste functia sexuala atat in cazul barbatilor cu activitate sexuala normala, cat si in cazul persoanelor cu disfunctie erectila usoara sau moderata.

Ejacularea precoce are la baza mecanisme psihogene, organice sau mixte. Ingredientele active care intra in compozitia lui OTO Forte actioneaza prin refacerea tonusului psihic si fizic, prin stimularea circulatiei la nivelul penisului si prin modularea sensibilitatii receptorilor responsabili de excitabilitatea sexuala. Efectele sunt remarcabile in ceea ce priveste durata actului sexual, calitatea erectiei si perioada de revenire a excitabilitatii peniene.

Oto forte 4 capsule este recomandat deoarece:

  • creste excitabilitatea sexuala si durata actului sexual;
  • imbunatateste functia sexuala;
  • impiedica ejacularea precoce si deficitul erectil;
  • reface tonusul psihic si fizic redand starea de bine.

Ingrediente :

Extract din parti aeriene de Epimedium brevicornum 250mg

Rehmannia Glutinosa 100mg

actinolit 60mg

penis si testis de cerb 40mg

Mod de administrare:

1 tableta cu 30 de minute inainte de actul sexual. Se recomanda 1 tableta la 3 zile pentru mentinerea virilitatii.

Atentionari :

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest produs este un supliment alimentar ce nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se administra persoanelor cu varsta sub 18 ani. A nu se asocia produsul cu consumul de alcool. Nu se recomanda persoanelor cu diverse afectiuni cardiace grave.

Mod de prezentare Oto forte : 4 capsule

OND-DSQVC7BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.