GEMODERIVAT MUGURI PLOP NEGRU 1,5ML*30MDZ

GEMODERIVAT MUGURI PLOP NEGRU 1,5ML*30MDZ

Hofigal
Produs in stoc
26,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Actiuni: Vasodilatatoare si vasoprotectoare (reduce spasmele arteriale la nivelul membrelor inferioare si favorizeaza circulatia colaterala compensatorie), normalizarea valorilor gamaglobulinelor, beta-lipoproteinelor si a acidului uric, combate tendinta la trombofilie, antiinflamatorie asupra aparatului osteoarticular, aparatului respirator si cailor urinare. Indicatii: Remediu de electie in tratamentul arteriopatiilor, arterite ale membrelor inferioare, plagi si ulcere atone secundare insuficientei arteriale, boala Raynaud si arteritele aterosclerotice din tabagism, tromboflebite si tendinta la manifestari tromboembolice ale membrelor inferioare, artrozele si artritele membrelor inferioare, guta si manifestarile articulare ale gutei, cistite recidivante, litiaza renala de origine urica, bronsitele cronice si traheitele recidivante la copii. Precautii: In sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului). Mod de administrare: 1 doza de 1,5 ml o data pe zi, diluata in putina apa dimineata. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta etc. La indicatia medicului se pot schimba asocierile
OND-D9WB31BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.