MASTIC GUM 60CPS

MASTIC GUM 60CPS

Pro Natura
Produs in stoc
102,36 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Mastic Gum, Pro Natura, 60 Capsule Chios sau mastic gum, este o rasina produsa de Pistacia lentiscus copac (un arbust peren din familia fisticului).Masticul de o foarte buna calitate se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee.Inca din antichitate, guma de mastic era extrem de apreciata pentru proprietatile sale medicinale in special pentru dispepsie si tulburari intestinale.Masticul datorita uleiurilor esentiale bogate in myrcen si prezinta proprietati antioxidante, inhiband dezvoltarea bacteriilor.El este un excelent dezinfectant si cicatrizant al tesuturilor moi din cavitatea orala ( gingivite, parodontoze). Mastic Gum fiind un excelent antiacid, asigura protectia mucoasei gastrice si duodenale chiar si in cazul infectiei cu Helicobacter pylori fiind util de asemenea in refluxul gastro-esofagian si in combaterea halenei.El poate inhiba dezvoltarea anarhica celulara de la nivelul tubului digestiv.Compozitie: Mastic gum ( Pistacia lentiscus) 0,300g/cps. Administrare: 2cps x 2/zi, dimineata si seara, inainte de masa,cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 1 luna.
OND-DX16DKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.