COMPLEX IMUNITATE+QUERCETIN+ZN+D3 30CPS

COMPLEX IMUNITATE+QUERCETIN+ZN+D3 30CPS

Remedia
Produs in stoc
73,59 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Proprietati:
QUERCETINA din extractul de muguri florali de Salcam japonez (Sophora japonica) si Hesperidina din extractul din fructe imature de Portocal-amar (Citrus aurantium) sunt bioflavonoide din categoria polifenolilor. Quercetina sustine relaxarea si starea de bine fizica a organismului. Quercetina are efect calmant asupra aparatului respirator (faringe si corzi vocale) si sustine metabolismul lipidelor si al carbohidratilor.
BROMELAINA este o enzima vegetala din fructele de Ananas (Ananas comosus) implicata in procesul de digestie.
VITAMINA C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar, sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului. Vitamina C contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a ligamentelor, a pielii si a sistemului osos.

Beneficii:
Complex IMUNITATE Quercitin + Zn + D3 contine nutrienti cu efecte benefice asupra sistemelor imunitar, cardiovascular si nervos. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, sustinand astfel sanatatea intregului organism.

Compozitie/comprimat:
Extract apos 15:1 din muguri florali de Salcam japonez (Sophora japonica L.), cu un continut de 95% quercetin - 250 mg; Citrat de zinc trihidrat, furnizand 12,50 mg zinc - 40,32 mg; Vitamina C (Acid ascorbic) - 40 mg; Bromelaina 1200 GDU/g din extract apos din fructe de Ananas (Ananas comosus) - 25 mg; Extract din fructe imature de Portocal-amar (Citrus aurantium), cu un continut de 99% bioflavonoide si 90% hesperidina -17.50 mg; agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali, dioxid de siliciu coloidal; Colecalciferol 100000 U.I./g, furnizand 25 mcg vitamina D3 -10 mg.

Mod de administrare:
Adulti: cate 1 capsula, de doua ori pe zi, in timpul mesei

OND-DZPJ4TMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.