ALTRIFER LDS JUNIOR SOLUTIE 120ML

ALTRIFER LDS JUNIOR SOLUTIE 120ML

sunwave
Produs in stoc
112,60 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Altrifer LDS Junior solutie 120 ml Sun Wave Pharma Sursa de fier in cazul unui aport alimentar redus, in cazul unui necesar crescut de fier sau in deficit organic de fier. Beneficii: Biodisponibilitatea şi absortie maxima Formula special conceputa pentru copii, nu are gust metalic, nu pateaza dintii Nu provoaca iritatie gastrica, diaree, constipatie sau alte simptome digestive Poate fi administrat in combinatie cu alte multivitamine şi minerale, deoarece nu interactioneaza cu alti compuşi Pot fi luate in orice moment, cu sau fara alimente Formula vegetariana Mod de utilizare: Oral – 1 ml solutie sau 1-2 mg fier/kilogram corp, in timpul mesei sau imediat dupa masa. Produsul se poate utiliza ca atare sau diluat intr-un pahar cu apa la temperatura camerei. Dozele zilnice de minerale pentru copii se stabilesc conform recomandarii medicului pediatru sau medicului de familie. Flaconul este prevazut cu o seringa care ajuta la utilizarea produsului. Compozitie: Fiecare 1 ml ALTRIFER LDS Junior Solutie contine: Ingredient Cantitate %VNR* Fier 7 mg 50 *Valoarea nutritionala de referinta conform Regulamentului 1169/2011. Mod de prezentare: Cutie cu un flacon cu 120 ml solutie.
OND-D3XLB2MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.