CARPIZIN SUPOZITOR 1,5GR*10

CARPIZIN SUPOZITOR 1,5GR*10

OEM
Produs in stoc
28,80 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Este un produs apicol valoros, cu o concentratie ridicata de propolis 70% fiind folosit atat ca atare in cure de imunizare sau in cocktailuri apicole, dizolvat in miere, obtinandu-se mierea propolizata dar si inglobat in diferite creme si unguente. Gramaj: 20 ml. Intre actiunile terapeutice se pot enumara: antimicrobiana, antibiotica, antifungica, antiinflamatorie, analgezica, antioxidanta, antiparazitara si cicatrizanta. Contraindicat persoanelor alergice/ hipersensibile la produsele apicole. Ingrediente: Extract de propolis* 70%, alcool etilic 96° din cereale 30% vol. * origine Romania Contine alcool. Solutie pentru uz intern si extern. Mod de utilizare: Se agita flaconul energic inainte de utilizare. Intern: 1 picatura/ kg corp sau la sfatul medicului; Extern: Se foloseste in amestec cu diferite creme si unguente in proportie de 2-5%. Pentru persoanele care nu au folosit produse apicole niciodata(mai ales in cazul copiilor micii) se realizeaza o testare a alergiei la propolis cu 1 picatura pe partea interioara a antebratului. Se va urmarii timp de 24 ore daca apare roseata, bubite, mancarimi, etc. In cazul in care dupa cele 24 ore nu au aparut niciun simptom se poate administra produsul.
OND-DLPK0HMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.