HOFISAN 60CPS

HOFISAN 60CPS

Hofigal
Produs in stoc
32,61 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hofisan 60 capsule Hofigal Antiseptic si antiinflamator renal si digestiv Compozitie : 325 mg Pulbere din cuticula de pipote 50 mg Frunze de patrunjel - Petroselini folium 50 mg Coada soricelului - Millefolii herba 40 mg Taråte de gråu - Triticum aestivum 3 mg Ulei volatil de brad - Abies alba aetheroleum 2 mg Ulei volatil de fenicul - Foeniculi aetheroleum Excipienti (polivinilpirolidona K30, stearat de magneziu, talc) påna la 500 mg Beneficii: proprietati antiinflamatoare si antiseptice la nivelul aparatului renal si digestiv scaderea riscului de formare a calculilor biliari si reno-ureterali efect hipocolesterolemiant, depurativ si diuretic reglator al motilitatii si functiilor tubului digestiv si al colecistului, reglator al proceselor de digestie si absorbtie Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul deadministrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la 12 ani este necesara recomandarea specialistului. Produsul NU contine lactoza! Mod de utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor. Zilnic trebuie sa se consume 2-2,5 l de lichid. Administrarea se face timp de 3 luni, de 2-3 ori pe an cu 1 luna pauza intre cure. Mod de prezentare: 60 capsule
OND-DX84VFBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.