L-ARGININA 1000MG 30CPR

L-ARGININA 1000MG 30CPR

Alevia
Produs in stoc
46,52 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
L-arginina reprezinta un aminoacid semiesential pentru adulti, dar esential pentru sugari, copii si adolescenti aflati in perioada de crestere, deoarece sinteza endogena si aportul prin alimentatie nu acopera necesarul zilnic. In aceasta situatie se afla si persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare, diabet, ceea ce justifica o suplimentare dirijata a dietei cu L-arginina Compozitie per comprimate: L-arginina 1000mg. Efecte: Are rol neurotransmitator si determina relaxarea vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei: dilata, relaxeaza si mentineelasticitatea vaselor de sange Creste oxigenarea muschiului cardiac Imunostimulator Reduce in mod semnificativ nivelul amoniacului din sange Protejeaza sistemul nervos Administrare: Adulti: 1 comprimat pe zi, la masa sau la recomandarea medicului specialist.
OND-DDFFXTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.