PADUCEL 60CPS

PADUCEL 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Capsule Paducel

Supliment alimentar cu rol adjuvant in dereglari cardiovasculare.

Ingrediente - Capsule Paducel:

  • Extract din frunze si flori de
  • maltodextrina.

Proprietati:

Supliment alimentar hipotensiv, tonic asupra miocardului, reglator al circulatiei, anxiolitic, hipocolesterolemiant, antislerotic, stimulent al activitatii cerebrale.Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.

Recomandari:

Adjuvant in: hipertensiune arteriala, aritmii cardiace, tahicardie, arteriosleroza, palpitatii cardiace, colesterol, stari de iritabilitate, tulburari de menopauza.

Mod de utilizare:

Adulti: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Contraindicatii:

Nu se administreaza persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului. Nu se administreaza persoanelor care sufera de hemocromatoza.

Precautii:

A nu se depasi doza zilnica recomandata;A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor;

Acest supliment alimentar nu inlocuieste o dieta alimentara echilibrata si diversificata.

Conditii de pastrare:

Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maxim 25°C.Pentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati .Mai multe detalii despre gama de produse Hypericum Impex gasiti pe canalul de .
OND-D0Z72HBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.