TINCTURA PROPOLIS FARA ALCOOL PICATURI 20ML

TINCTURA PROPOLIS FARA ALCOOL PICATURI 20ML

Dacia Plant
Produs in stoc
29,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Tinctura Propolis fara Alcool, Dacia Plant, Supliment Alimentar Antiseptic, Antibacterian si Cicatrizant, 20 ml

ANTISEPTIC SI CICATRIZANT

Produsul are efect antiseptic, este antibacterian, cicatrizant si un puternic regenerativ epitelial.

Pastreaza calitatile si beneficiile propolisului, eliminand efectul iritant al alcoolului etilic. Dintre produsele naturale administrate pe cale orala, solutiile fara alcool sunt cel mai usor asimilate de catre organism, extractul putand fi administrat inclusiv copiilor si adultilor cu interdictie la alcool etilic.

Considerat ‘’farmacia albinelor’’, propolisul este un produs apicol obtinut in special din rasina mugurilor de plop, el fiind cunoscut si utilizat inca din antichitate. Renumitul istoric si naturalist Plinius cel Batran mentiona in lucrarea sa Naturalis Historia, ca tratamentele cu propolis si ceara sunt foarte eficiente pentru mentinerea sanatatii tractului respirator si a sistemului digestiv.

Aristotel, unul dintre cei mai mari filozofi ai Greciei Antice recomanda propolisul si ceara pentru mentinerea sanatatii pielii. Propolisul are o compozitie deosebit de complexa, fiind alcatuit din urmatoarele grupe de substante: flavone (acacetina, crizina, apigenina), flavonoli (galangina, izalpinina, kaempferol), flavanone (pinocembrina, pinostrobina, pinobaksin), chalcone, acizi aromatici, alcooli, cetone, glucide, rasini si balsamuri, uleiuri esentiale, vitamine (A, C, E, PP si componente ale complexului B), oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru), aminoacizi, taninuri, polen.

Ingrediente:

Extract hidrogliceric de propolis cu minim 12 mg/ml polifenoli - 60%, glicerina vegetala - 20%, apa purificata - 20%.

Mod de administrare:

Uz intern:

Intre 1 si 3 ani: cate 10 picaturi de 3 ori pe zi.

Copii intre 3 si 7 ani: cate 15 picaturi de 3 ori pe zi.

Copii intre 7 si 15 ani: cate 20 picaturi de 3 ori pe zi.

Adulti si tineri peste 15 ani: cate 30-35 picaturi de 3 ori pe zi.

Produsul poate fi administrat ca atare sau diluat in 50 ml de apa sau suc de fructe (un sfert de pahar), cu 30 de minute inaintea mesei. Se poate administra la nevoie sau in cure de minim 2 saptamani.

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Contribuie la:

- reducerea riscului de contaminare bacteriana a tractului respirator si digestiv; - sustinerea organismului in lupta impotriva virusurilor, bacteriilor si ciupercilor.

Forma prezentare: 20 ml

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

OND-DBVHVDMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.