TINCTURA PROPOLIS FARA ALCOOL SPRAY 20ML

TINCTURA PROPOLIS FARA ALCOOL SPRAY 20ML

Dacia Plant
Produs in stoc
30,86 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Tinctura Propolis fara Alcool, Dacia Plant, Supliment Alimentar pentru Sanatatea Cavitatii Bucale, a Faringelui, a Amigdalelor si a Pielii, 20 ml Beneficii: ambalaj ergonomic, se aplica prin pulverizare, usor de administrat copiilor si usor de folosit la locul de munca si in timpul calatoriilor; formula realizata fara alcool, nu contine propileglicol sau alte substante toxice -fiind solubil in apa, se asimileaza usor si repede-poate fi administrat copiilor mici si persoanelor cu interdictii (din motive medicale, religioase sau in functie de profesie - in timpul programului de lucru: sofer, medic chirurg etc.) la consumul de alcool nu pateaza si nu coloreaza dintii sau pielea Considerat ‘’farmacia albinelor’’, propolisul este un produs apicol obtinut in special din rasina mugurilor de plop, el fiind cunoscut si utilizat inca din antichitate. Renumitul istoric si naturalist Plinius cel Batran mentiona in lucrarea sa Naturalis Historia, ca tratamentele cu propolis si ceara sunt foarte eficiente pentru mentinerea sanatatii tractului respirator si a sistemului digestiv. Aristotel, unul dintre cei mai mari filozofi ai Greciei Antice recomanda propolisul si ceara pentru mentinerea sanatatii pielii. Propolisul are o compozitie deosebit de complexa, fiind alcatuit din urmatoarele grupe de substante: flavone (acacetina, crizina, apigenina), flavonoli (galangina, izalpinina, kaempferol), flavanone (pinocembrina, pinostrobina, pinobaksin), chalcone, acizi aromatici, alcooli, cetone, glucide, rasini si balsamuri, uleiuri esentiale, vitamine (A, C, E, PP si componente ale complexului B), oligoelemente (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, aluminiu, zinc, fier, crom, mangan, cupru), aminoacizi, taninuri, polen.Mod administrare Pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a faringelui si amigdalelor se aplica pe zona afectata cate 2-3 pufuri de 3 ori pe zi. Pentru mentinerea sanatatii pielii se aplica pe zona afectata la nevoie.Ingrediente Extract hidrogliceric de propolis cu minim 12 mg/ml polifenoli - 60%, glicerina vegetala - 20%, apa purificata - 20%.Contribuie la - mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a faringelui si amigdalelor - mentinerea sanatatii pieliiContraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la produse apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Produsul contine propolis si urme de polen!
OND-D9G053BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.