SUPER MEMORIE  60CPS

SUPER MEMORIE 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
66,51 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Super Memorie Herbagetica, 60 capsule

 

Beneficii:

  • Stimuleaza memoria si concentrarea.
  • Sustine o gandire clara.
  • Creste performanta cognitiva.
  • Ofera energie mentala in perioadele de suprasolicitare psihica, anxietate, epuizare sau oboseala.
  • Sustine procesele cognitive la persoanele in varsta.
  • Creste rezistenta la stres.
  • Asigura fluxul normal de sange.
  • Protejeaza creierul de stresul oxidativ.

Super Memorie contine o formula complexa cu 13 extracte naturale intense care stimuleaza memoria si performanta cognitiva. Are efecte benefice multiple asigurand memorie maxima, performanta cognitiva si rezistenta la stres. 

Super Memorie se recomanda persoanelor cu un stil de viata activ, cu un loc de munca solicitant, studentilor si elevilor care se afla in perioada examenelor, precum si persoanelor in varsta care au nevoie de o sustinere in plus pentru memorie si concentrare. 

Extractele de Ginkgo biloba, Ginseng-siberian, Salvie, Ginseng-corean, Bacopin, Ashwagandha si Centella formeaza formula de Aur in Ayurveda pentru memorie si performanta cognitiva. Aceste extracte din Super Memorie actioneaza sinergic asupra sistemului nervos prin a-i stimula potentialul maxim de memorare, viteza de invatare, atentia si capacitatea de a intelege informatii noi.

Atentia si activitatea creierului sunt stimulate de cele 7 extracte care au efect nootropic natural: Bacopin, Centella, Ashwagandha, Giloy, Ginkgo biloba, Ghimibir si MCT (ulei de cocos). Ele cresc capacitatea de concentrare, rapiditatea cu care creierul acceseaza informatiile memorate si ajuta la retinerea de informatii noi. Ofera si energie sistemului nervos si cresc nivelul de atentie. 

Pentru ca stresul zilnic afecteaza puternic performanta cognitiva, Super Memorie are si efect adaptogen, creste rezistenta organismului la stres. Extractele de Ginseng-corean, Ginseng-siberian, Ashwagandha, Salvie, Lemn-dulce si Busuioc sfant – Tulsi reduc efectele stresului asupra sistemului nervos, combat oboseala si induc o stare de relaxare. 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Seria AA/nr:14818/31/03/2021.

Compozitie/ o capsula:

Extract Bacopin (Bacopa monnieri) 15:1 standardizat cu 20% Bacozide ........................ 100 mg;

Extract Centella (Centella asiatica) 10:1 standardizat cu 20% Triterpenoide .................. 100 mg;

Extract Ashwagandha/Ginseng-Indian (Withania somnifera) 8:1 standardizat cu 7% Withanolide 1% Alcanoizi.................................. 100 mg;

Extract din ulei de cocotier standardizat in 70% MCT ......................................................... 45 mg;

Extract Ginseng-Siberian (Eleutherococcus senticosus) standardizat cu 0,8% Eleutherozide ..... 35 mg;

Extract Ginkgo biloba 65:1 standardizat cu 24% Ginkgoflavone si 6 % Lactone terpenice ...........30 mg;

Extract Busuioc sfant (Ocimum tenuiflorum) 15:1 standardizat cu 2.5% Acizi ursolici ................. 25 mg;

Extract 10:1 Giloy (Tinospora cordifolia) standardizat cu 2.5% substante amare ......................... 20 mg;

Extract Salvie (Salvia officinalis) 4:1 ............................................................................................... 20 mg;

Extract Ginseng-corean (Panax qinseng) standardizat cu 12% Ginsenozide .................................. 20 mg;

Extract Ghimbir 10:1 standardizat cu 5% Gingeroli ........................................................................ 20 mg;

Extract Piper-negru (Piper negrum) standardizat cu 5% Piperina ................................................... 10 mg;

Extract Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) standardizat 12% Acizi glicirizinici ................................... 10 mg;

Administrare: 2-3 capsule/zi.

 

 

 

OND-DPJLZHMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.