SET CADOU: BEAUTY BOX VENIN DE ALBINE Crema...

SET CADOU: BEAUTY BOX VENIN DE ALBINE Crema pentru ten si Lapte demachiant

Retinol Complex
Produs in stoc
66,03 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Setul cadou Beauty Box cu venin de albine de la Retinol Complex este perfect pentru a îngriji tenul într-un mod delicat și eficient. Acest set conține o cremă pentru ten și un lapte demachiant care te ajută să obții un ten frumos și sănătos. Laptele demachiant din acest set asigură o curățare blândă și eficientă a tenului, eliminând impuritățile și machiajul fără a irita sau usca pielea. Formulat pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil sau uscat, laptele demachiant lasă tenul curat și proaspăt. Crema de față din acest set este special creată pentru a hidrata și stimula lupta împotriva ridurilor în profunzime. Cu un efect BOTOX-like, aceasta ajută la ridicarea și umplerea ridurilor, oferind pielii un aspect tânăr și revitalizat. Veninul de albine, un ingredient cheie din acest set, conține agenți anti-inflamatori care stimulează producția de cortizol, colagen și elastină în organism. Aceasta oferă rezultate fabuloase, reducând semnele îmbătrânirii și îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii. Pentru a utiliza acest set, începe prin a curăța tenul cu laptele demachiant, masând ușor pentru a îndepărta impuritățile din profunzime. Apoi, aplică crema hidratantă pe față, prin mișcări circulare de masaj, insistând până când produsul este complet absorbit în piele. Alege setul cadou Beauty Box cu venin de albine de la Retinol Complex și descoperă puterea ingredientelor naturale pentru a-ți îngriji tenul în cel mai eficient și delicat mod.
EMM-DRG0SCBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.