Exfoliant Ten, Retinol Complex, 50 ml

Exfoliant Ten, Retinol Complex, 50 ml

Retinol Complex
Produs in stoc
58,46 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descoperă puterea exfoliantului Ten, Retinol Complex, un produs de înaltă calitate pentru îngrijirea tenului, într-o prezentare de 50 ml. Formula sa inovatoare combină acidul salicilic cu apa termală, oferindu-ți o experiență de curățare eficientă și delicată în același timp. Acest gel exfoliant își propune să hidrateze și să înmoaie pielea, lăsând-o revigorată și radiantă. Microsferele purificatoare și acidul salicilic acționează în profunzime, ajutând la eliminarea impurităților din pori și prevenind apariția petelor și punctelor negre. Modul de utilizare este simplu și practic. Masați ușor produsul pe fața umedă, evitând zona ochilor, și clătiți cu apă în final. Recomandăm utilizarea acestui exfoliant o dată pe săptămână, de maxim două ori, pentru a beneficia de rezultatele dorite. Pregătește-te să experimentezi o piele frumoasă și sănătoasă cu ajutorul exfoliantului Ten, Retinol Complex!
EMM-DSLZ80MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.