Ser Antirid Vitamina C ,Retinol Complex,30 ml

Ser Antirid Vitamina C ,Retinol Complex,30 ml

Retinol Complex
Produs in stoc
63,26 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Redați strălucirea și tineretea tenului cu Ser Antirid Vitamina C Retinol Complex de la Retinol Complex. Formula specială a acestui ser conține unul dintre cele mai apreciate ingrediente din domeniul cosmetic, vitamina C. Aceasta are proprietăți antioxidante și iluminatoare, perfecte pentru îngrijirea pielii stresate, lăsându-o mată și revitalizată. Serul Vitamina C Retinol Complex este o alegere ideală pentru a reda vitalitatea tenului și a-i conferi un aspect mai tânăr. Experimentați acum această formulă de top și bucurați-vă de toate beneficiile pe care le oferă.
EMM-DSKXMHMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.