Crema de zi antirid cu Venin de Albine, Ultra...

Crema de zi antirid cu Venin de Albine, Ultra Retinol Complex, 50ml

Retinol Complex
Produs in stoc
55,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Cu o combinatie puternica de Venin de Albine si Complexul Ultra Retinol, aceasta crema de zi antirid de la Retinol Complex este solutia perfecta pentru a-ti reda tenului stralucirea si vitalitatea. Formula sa inovatoare si avansata este special conceputa pentru a reduce vizibil ridurile si liniile fine, conferindu-ti un aspect mai tanar si mai neted. Datorita proprietatilor anti-aging ale Veninului de Albine, aceasta crema ajuta la regenerarea celulara si la stimularea productiei de colagen, ingredientele cheie pentru a preveni si combate eficient semnele de imbatranire. De asemenea, Complexul Ultra Retinol actioneaza in profunzime, imbunatatind textura pielii si uniformizand tonul acestuia. Cu o textura fina si non-grasa, crema de zi antirid se absoarbe rapid in piele, mentinandu-ti tenul hidratat si protejat de factorii nocivi din mediu. Rezultatul? Un ten luminos, elastic si catifelat, pregatit pentru a infrunta cu incredere provocarile zilnice. Indiferent de varsta sau tipul de ten, aceasta crema de zi antirid cu Venin de Albine si Ultra Retinol Complex este un adevarat aliat in lupta impotriva imbatranirii pielii. Fii profesionistul frumusetii tale si bucura-te de stralucirea sanatoasa si tineretea pielii tale zi de zi!
EMM-D6PBZLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.