Crema contur ochi Filler, Ultra Retinol...

Crema contur ochi Filler, Ultra Retinol Complex, 30ml

Retinol Complex
Produs in stoc
58,35 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descrierea produsului: Crema contur ochi Filler, Ultra Retinol Complex, 30ml Descoperă secretul unei priviri luminoase și revigorante cu ajutorul cremei contur ochi Filler, Ultra Retinol Complex. Această cremă de umplere pentru zona delicată a ochilor are un efect puternic în refacerea barierei protectoare a pielii, oferindu-ți un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Formula inovatoare cu retinol și acid hialuronic acționează în profunzime, reducând pungile și aspectul cearcănelor, pentru o piele cu aspect mai neted și mai luminos. Aceasta este și bogată în vitamina E, care întărește și protejează pielea ochilor de agresiunile mediului înconjurător. Textura ușoară și rapid absorbită nu lasă senzația de piele grasă, permitând aplicarea machiajului imediat după utilizare. Cu ajutorul acestei creme, rutina ta de îngrijire va deveni o plăcere, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru a beneficia în totalitate de proprietățile acestui produs, se recomandă aplicarea dimineața și seara, pe zona ochilor curată și fără machiaj. Masați delicat cu mișcări circulare până la absorbția completă a cremei. Descoperă acum puterea retinolului și reîmprospătează-ți privirea cu crema contur ochi Filler, Ultra Retinol Complex!
EMM-DYXBZLMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.