Crema de fata anti-imbatranire pentru barbati,...

Crema de fata anti-imbatranire pentru barbati, Ultra Retinol Complex, 50ml

Retinol Complex
Produs in stoc
53,20 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Crema de fata anti-imbatranire pentru barbati Ultra Retinol Complex, de la brandul Retinol Complex, este alegerea ideala pentru a-ti ingriji si proteja pielea de semnele imbatranirii. Cu o formula avansata si puternica, aceasta crema contine ingrediente active ce actioneaza in profunzime, oferindu-ti rezultate eficiente. Cu ajutorul complexului de retinol, aceasta crema stimuleaza productia naturala de colagen, imbunatatind elasticitatea si fermitatea pielii. De asemenea, retinolul ajuta la uniformizarea tonului pielii si estomparea ridurilor fine, oferindu-ti un aspect tanar si revitalizat. Textura usoara si non-grasa a cremei permite o absorbtie rapida, fara a lasa urme sau a incarca tenul. Astfel, poti folosi aceasta crema de fata in rutina zilnica fara a simti disconfort. Pentru a beneficia de rezultate optime, recomandam aplicarea cremei pe fata si pe gat, dimineata si seara, prin miscari delicate de masaj. Este important sa folosesti crema de fata constant pentru a obtine rezultate pe termen lung. Impachetata elegant intr-un flacon de 50ml, crema de fata anti-imbatranire Ultra Retinol Complex este perfecta pentru a fi folosita zi de zi, asigurandu-ti o ingrijire completa pentru pielea ta. Descopera acum puterea retinolului si bucura-te de o piele sanatoasa, tanara si plina de vitalitate!
EMM-DMXBZLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.