Beauty box hidratanta cu extract de melc: Crema...

Beauty box hidratanta cu extract de melc: Crema de fata, 50 ml, + Lapte de curatare faciala, 200 ml, Ultra Retinol Compl...

Retinol Complex
Produs in stoc
75,49 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descoperă secretul unei pielii hidratate și îmbunătățite cu setul nostru Beauty Box Hidratant cu Extract de Melc. Acest set conține o cremă de față de 50 ml și un lapte de curățare facială de 200 ml, ambele îmbogățite cu Ultra Retinol Complex. Crema de față oferă hidratare intensă și hrănește în profunzime pielea, datorită extractului de melc. Acest ingredient natural, bogat în colagen și elastină, ajută la diminuarea ridurilor și la creșterea fermității tenului. Cu ajutorul formulei îmbunătățite cu Ultra Retinol Complex, crema stimulează producția de colagen, ajutând la regenerarea și revitalizarea pielii în timp. Laptele de curățare facială îndepărtează eficient impuritățile și machiajul de la suprafața pielii, lăsând-o curată și proaspătă. Formulat cu extract de melc și Ultra Retinol Complex, acest lapte de curățare blând protejează și hidratează pielea, contribuind la un ten curat și catifelat. Setul Beauty Box Hidratant cu Extract de Melc este alegerea perfectă pentru îngrijirea zilnică a tenului, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele. Folosit în mod regulat, acest set va conferi pielii tale un aspect sănătos, strălucitor și tânăr. Experimentează o rutină de îngrijire completă și transformă-ți tenul cu ajutorul acestui set esențial de la Retinol Complex.
EMM-D3XBZLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.