POLYGEMMA  9 ANTIAGING FEMEI 50ML

POLYGEMMA 9 ANTIAGING FEMEI 50ML

PlantExtrakt
Produs in stoc
53,19 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sustine organismul femeii in perioada de menopauza si postmenopauza. Combinatie de extracte gemoterapice din mladite de Zmeur, Mur, Merisor si Sequoia Ajuta la depasirea starilor neplacute generate de dezechilibrul hormonal de la menopauza Imbunatateste elasticitatea uterului Creste absorbtia calciului la nivel intestinal Amelioreaza durerile articulare Efect antisenescent Mod de administrare: Cure periodice de intretinere dupa varsta de 50 de ani Se recomanda administrarea a 2 ml de 2 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese .
OND-D9W390BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.