MACA 60CPS

MACA 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
95,50 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Maca Zen Forte Herbagetica, 60 capsule Proprietati: Imbunatateste echilibrul hormonal al barbatilor (functia erectila si fertilitatea), imbunatateste echilibrul hormonal feminin (fertilitate, libidou, menopauza), adaptogen, revigoreaza si energizeaza organismul, combate despresia si anxietatea; Este un puternic afrodisiac, creste fertilitatea atat la barbati, cat si la femei. Maca mai este cunoscuta si sub denumirea de "viagra naturala". Aceasta radacina este benefica si femeilor, sporindu-le fertilitatea; Ajuta la echilibrarea hormonilor din organism. Maca este un echilibrant hormonal si stimuleaza glanda pituitara. Cand aceasta functioneaza in parametrii normali, intregul sistem endocrin este echilibrat, deoarece aceasta glanda controleaza si sustine activitatea tuturor glandelor endocrine; Creste rezistenta fizica. Maca ofera organismului energia necesara pentru a face fata provocarilor zilnice, in plus consumarea acestei plante accelereaza productia de testosteron din organism; Simptomele menopauzei. Bufeurile, transpiratiile nocturne, schimbarile bruste de dispozitie si depresiile sunt cele mai intalnite simptome in cazul menopauzei. Administrarea de radacina de Maca reduce considerabil aceste simptome; Cresterea nivelului de energie datorata imbunatatirii functiei suprarenale si tiroidei; Diminuarea poftei de zahar; Imbunatatirea somnului datorita functiei imbunatatite a glandelor pineale; Incetarea palpitatiilor inimii, deoarece receptorii de estrogen din inima sunt calmati; Imbunatatirea functiei vezicii urinare, deoarece receptorii estrogeni din vezica urinara sunt calmati. Ingrediente/capsula: extract 5-6:1 standardizat din tuberculi de Maca cu 0.6% glucosinolate - 350 mg ; extract uscat 4:1 din tuberculi de Maca. Mod de administrare: 1 - 3 capsule pe zi. Precautii: Nu se cunosc. Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza.
OND-DF1RWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.