MAN  30CPS

MAN 30CPS

Herbagetica
Ultimele produse in stoc
40,92 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Man Zen Forte Herbagetica, 30 capsule Proprietati: Afrodisiac, creste potenta si libidoul masculin, creste secretia de testosteron, sporeste fertilitatea masculina, actiune vasodilatatoare. Contribuie la: combaterea infertilitati; cresterea spermatogenezei; producerea de testosteron; eliminarea in mod natural a oboselii; stres si anxietate; disfunctii erectile; cresterea fluxului sanguin in penis. Ingrediente/capsula: extract 5-6:1 din radacina de Maca standardizat cu 0,6% glucosinolate - 100 mg; branca-ursului - 100 mg; extract 25:1 din radacini de Rhodiola rosea, standardizat cu 3% rozavine si 1% salidrozide 80 mg; extract din seminte de Palmier-pitic standardizat cu 45% acizi grasi - 80 mg; extract 7-10:1 din radacini de Ginseng-coreean (Panax ginseng), standardizat cu 12% ginsenozide - 30 mg; drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita in seleniu - 20 mg; drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita in zinc - 20 mg. Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi. Precautii: Nu se cunosc. Contraindicatii: A nu se administra copiilor si persoanelor cu alergii la oricare dintre componente.
OND-DC1RWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.