BRANCA MARELUI URS 60CPS

BRANCA MARELUI URS 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
44,34 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Branca Marelui Urs, 60 capsule Contribuie la: normalizarea activitatii secretorii a glandelor sexuale atat la barbati, cat si la femei;imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului;contribuie la irigarea normala a regiunii pelviene cu efect asupra erectiei si a calitatii actului sexual;ajuta la mentinerea motilitatii normale a spermatozoizilor;vasodilatator genital;tonic psihic;hipotensor;stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor;reducerea starilor de oboseala, epuizare si surmenaj;imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului.Ingrediente/capsula:Branca ursului varfuri cu seminte pulbere - 175 mg; Coltii babei extract standardizat cu min. 40% saponine - 119 mg; Urzica radacina, pulbere - 28 mg; Ginseng chinezesc radacina, pulbere - 28 mg; capsula de gelatina.Mod de administrare:Cate 2 capsule, de 3-4 ori pe zi, in cure de 1 maximum 2 saptamani.Precautii:A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei.Contraindicatii:Nu se administreaza copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza. Interzis sportivilor.
OND-DHLRWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.