Delay 100 - spray impotriva ejacularii precoce...

Delay 100 - spray impotriva ejacularii precoce - 20 ml DEL20L

PrimePharma
Produs in stoc
65,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Delay 100 este un spray delicat și natural, care îl ajută să reziste mai mult atunci când contează cel mai mult. Este ușor de aplicat și întârzie ejacularea pentru a prelungi plăcerea ambilor parteneri. Ejacularea prematură este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă bărbații din întreaga lume, unele estimări raportând că 1 din 3 bărbați experimentează această problemă în diferite momente ale vieții lor. Cu toții putem folosi un pic de ajutor pentru a elimina presiunea.

Beneficii:

- prelungește erecțiile

- complet natural și desensibilizează penisul

- discret și eficient, fără miros sau gust

- simplu și ușor de utilizat, cu rezultate instantanee

- formula specială pentru eliminarea ejaculării premature

- rezultate garantate și instantanee

- bucurați-vă de o erecție puternică și mai puternică în câteva secunde

- funcționează în câteva minute, durează ore!

- imbunătățește-ți încrederea sexuală

- control și întârziere ejaculare

Acest spray desensibilizant poate fi aplicat atunci când utilizați prezervativul pentru o experiență sexuală sigură. Alternativ, poate fi aplicat cu ușurință fără prezervativ, pentru cei aflați într-o relație sigură. Este o alternativă excelentă la medicamente și ar putea fi formula potrivită pentru a elimina presiunea și pentru a vă ajuta să vă bucurați din nou de sex la maxim.

Ingrediente:

- Syringa, Lila, Epimedium, Barenwort, Radix Ginseng, Ginseng, Fructus Cnidii, Cnidium Fruit, Propylene Glycol, Azone, Water.

PHARMA-15967-DEL20L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.