BRANCA URSULUI 60CPS

BRANCA URSULUI 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaCompozitie: Extract natural din Branca-ursului-Heracleum spondylium Proprietati: - fortifianta, hipotensiva, diuretica, calmanta, antiinflamatoare, afrodisiace. Indicatii: -Recomandata pentru caz de hipertensiune, insuficienta renala, epilepsie, reumatism, dureri de cap, impotenta, sterilitate, menopauza prematura, anexita. Administrare: - 1-2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 20 zile, se face o pauza de 3 zile si tratamentul se reia. -Pentru adulti, doza zilnica recomandata este de 6 capsule pe zi, cate 2 capsule dupa fiecare masa principala, in cure de 20 zile, pauza de 3 zile si cura se reia. -Se foloseste cu prudenta in caz de afectiuni ale prostatei. Recomandari: -Adjuvant in: - hipertensiune arteriala - insuficienta renala - reumatism - fortifierea organismului dupa nastere - anexita - metroanexita - impotenta - frigiditate - sterilitate - menopauza prematura - epilepsie - dureri de capPrezentare:60 capsule
OND-DXK9R2BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.