HERBOTENSIN 200ML

HERBOTENSIN 200ML

Dacia Plant
Produs in stoc
60,29 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Spray-ul de gat cu propolis, ulei de pin, salvie si portocal este un produs fara alcool, 100% natural ce contribuie la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare, la cresterea rezistentei si a capacitatii de adaptare a organismului pentru sezonul rece.

Propolisul ajuta la mentinerea functionarii normale a cailor respiratorii superioare si la normalizarea respiratiei.

Uleiul esential de Portocala are proprietati calmante si amelioreaza starile de disconfort datorate racelilor si episoadelor de tuse.

Uleiul esential de Pin si Salvie prezinta proprietati antibacteriene si antiseptice asupra cailor respiratorii. Mierea amplifica efectul ingredientelor cu care este administrata, imbunatatind absorbtia acestora.


Gramaj: 20 ml.


Beneficii:

• Are actiune calmanta si emolienta asupra mucoasei orofaringiene;

• Amelioreaza senzatia de disconfort la nivelul nasului si gatului;

• Contribuie la reglarea functionarii normale a cailor respiratorii superioare (cavitate bucala, nas, gat, amigdale, faringe).


Ingrediente: extract apos de Propolis brut 30%- 65.5 %, Miere de albine-30 %, cate 1.5 % uleiuri esentiale de Pin (Pinus mugo), Salvie (Salvia officinalis), Portocal dulce (Citrus sinensis).


Administrare: se administreaza oral, cate 2-3 pulverizari de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.


Atentionari: Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Nu se administreaza copiilor sub 3 ani si persoanelor cu intoleranta la produse apicole sau oricare din celelalte ingrediente.

OND-DJXK0HMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.