PROPOLIS+ECHINACEA FARA ALCOOL SPRAY 20ML

PROPOLIS+ECHINACEA FARA ALCOOL SPRAY 20ML

Dacia Plant
Produs in stoc
30,86 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Nenumarate cercetari stiintifice arata faptul ca o cura de cateva saptamani cu extract de ciuperca tibetana ajuta la imbunatatirea rapida a capacitatii de aparare a organismului.


Gramaj: 30cps;


Actiuni:

• contribuie la buna functionare a sistemului imunitar;

• contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange;

• contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii;

• sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos;

• sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.


Indicatii: Hepatita virala.


Adjuvant in: ciroza, infectii respiratorii recidivante, bronsita cronica, pneumodine, tBC, astm bronsic, iradiere terapeutica sau accidentala, chimioterapie.Adjuvant in chisturi renale, litiaza renala, boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza, intoxicatii medicamentoase, imbatranirea prematura, tulburari de potenta.


Se administreaza cate 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru saptamani. Astfel creste capacitatea de aparare in fata virozelor respiratorii, creste eficienta tratamentelor cu antibiotice folosite in tratarea pneumoniilor, tuberculozei si a infectiilor urinare. Nu in ultimul rand, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combatute efectele de scaderea a imunitatii care apar la anumite medicamente de sinteza, cum ar fi: cortizonul si derivatii sai, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice. Uimitor este ca un imunostimulent atat de puternic cum este ciuperca tibetana nu este deloc contraindicat in bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atat de bune, incat in spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacientilor sa primeasca mai bine transplantul de rinichi.


Compozitie: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina – 100mg.


Mod de administrare: Cate 2-4 capsule pe zi.


Precautii: Nu se cunosc.


Contraindicatii: Nu se cunosc.

OND-D29K0HMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.