GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS
GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS
GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS
GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS
GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS
GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS

GINSENG SIBERIAN EXTRACT 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
22,43 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ginseng Siberian 30cps Rotta Natura Ginsengul-siberian, supranumit si ”radacina vietii” reprezinta o sursa de energie si vitalitate pentru organism.Un adaptogen de exceptie, ce creste in sud-estul Rusiei si nordul Chinei. Plantele ce fac parte din categoria adaptogenilor au capacitatea de a creste rezistenta organismului la dezechilibre, intarindu-l si redandu-i vitalitatea.Substantele active reprezentate de eleutherozide au un potential benefic deosebit in stari de oboseala psihica si fizica.O capsula din extractul de Ginseng Siberian Rotta Natura este echivalentul a 4500 mg. de planta.Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavoastra.CompozitieExtract 15:1 din radacini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) - 300 mgRecomandatTonic, in stari de obosealaPersoanelor cu probleme de concentrareTonic in astenie si convalescentaPersoanelor aflate sub stres fizic sau psihicLa expunerea la temperaturi extremePersoanelor care depun efort fizic sustinut sau care lucreaza in conditii de munca grelePentru a creste imunitateaATENTIONARI:A nu se utiliza de catre femeile gravide, femeile care alapteaza, copiii sub 14 ani sau de catre persoanele cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului.Mod de utilizare1-2 capsule pe zi, cu 20-30 min. inainte de mese.
OND-DHSDJTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.