HAMEI 20GR

HAMEI 20GR

Hypericum Impex
Produs in stoc
10,52 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Plantele medicinale folosite ca materie prima pentru ceaiurile Hypericum sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta eficienta maxima si puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, ierbicide, insecticide si ingrasaminte chimice. Cunoscut drept un ingredient principal al berii, Hameiul este si o planta medicinala valoroasa. Proprietatile terapeutice ale conurilor de Hamei sunt cunoscute inca de pe vremea lui Plinius cel Batran, fiind folosite pentru actiunea lor calmanta si sedativa. Infuzia din aceste conuri este utila in inducerea unei stari de liniste, calmarea nervilor, a anxietatii, reducerea libidoului si diminuarea timpului necesar pentru a adormi. Consumata inainte de masa, infuzia ajuta la cresterea poftei de mancare, iar dupa masa aceasta ajuta digestia prin stimularea secretiilor gastrice, actiunea carminativa si cea coleretic-colagoga. De asemenea, aceasta este si diuretica facilitand eliminarea de acid uric din organism. Folosita extern, infuzia din conuri de Hamei este astringenta si dezinfectanta.

Recomandari: Adjuvant in calmarea starilor de nervozitate. Ajuta la obtinerea unui somn linistit si odihnitor. Induce o strare de calm launtric si reduce excitatia sexuala. Activeaza circulatia sangvina, secretia si evacuarea bilei. Stimuleaza secretiile gastrice si pofta de mancare. Actiune sedativa, calmanta asupra sistemului nervos, tonic amara, anafrodiziaca, antiseptica, antihelmintica si diuretica

Proprietati: Ajuta la obtinerea unui somn linistit si odihnitor. Induce o strare de calm launtric si reduce excitatia sexuala. Activeaza circulatia sangvina, secretia si evacuarea bilei. Stimuleaza secretiile gastrice si pofta de mancare. Actiune sedativa, calmanta asupra sistemului nervos, tonic amara, anafrodiziaca, antiseptica, antihelmintica si diuretica.

Mod de folosire:

Intern – sub forma de infuzie din 1 lingurita de planta la 200 ml de apa clocotita. Se bea inainte de culcare sau fractionat in timpul unei zile.

Extern – sub forma de infuzie concentrata pentru comprese, dezinfectare locala, spalaturi vaginale.

Compozitie: Conuri femele de Hamei (Strobulus lupuli).

OND-D2N7VRBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.