CHLORELLA 30CPS

CHLORELLA 30CPS

Pro-Natura
Produs in stoc
33,88 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generala

Spirulina si Chlorella sunt cu o compozitie bogata in proteine, carbohidra si, lipide, vitamine (A,B1,B2,B6,B12,E, acid pantotenic, acid nicotinic, acid folic) -clorofila, carotenoide, oligoelemente (Ca, Mg, Fe, Zn, Mn, K, Na).

Aminoacizii au rol important in producerea polipeptidelor, hormonilor cerebrali si in corectarea functionarii sistemului endocrin in producerea insulinei. Pigmentii clorofilieni prezenti in ambele tipuri de alge au efecte pozitive in procesele de oxidoreducere la nivel celular, cu men]inerea elasticitatii si a capacitatii de transfer membranar.

Indicatii:
Stimuleaza anabolismul proteic si metabolismul general; Creste capacitatea de aparare a organismului fata de infectii; Creste performantele sportive; Este adjuvant in curele de slabire; Reduce aciditatea gastrica si mentine integritatea mucoasei gastro-intestinale; Contibuie la mentinerea starii de bine a ficatului; Aport semnificativ de fier; Mareste rezistenta oraganismului la stres, efort fizic si fata de agentii patogeni, sustinand organismul in perioade caracterizate de o imunitate scazuta; Reduce dezvoltarea anarhica a celulelor; Diminueaza starile de oboseala; Confera energie si vitalitate organismului, prin aportul de vitamine oferit.

Mod de administrare: 1-2 cps X 3/zi, dupa mesele principale, pe o perioada de 3 luni


Prezentare:
3 cps.
OND-D155CNBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.