CONIMED PLANT FORTE SUPOZITOR 1,5GR*10

CONIMED PLANT FORTE SUPOZITOR 1,5GR*10

OEM
Produs in stoc
27,76 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Este considerat cel mai puternic antioxidant de pe piata romaneasca, avand la baza o metoda si o formula inovativa, brevetata OSIM, care reuseste sa extraga si sa stabilizeze antioxidantii din struguri intr-o concentratie mare. Ajuta la normalizarea colesterolului, glicemiei, trigiceridelor, tensiunii arteriale, tranzitului intestinal. Are actiune antivirala, antibacteriana, este tonic pentru creier, sistemul circulator si muschi. Printre proprietatile remarcabile ale produsului antioxi vita se numara reducerea stresului oxidativ si prevenirea imbatranirii. Polifenolii din acesta pot imbunatati relaxarea vaselor de sange si astfel permit scaderea tensiunii arteriale la persoanele cu boli de inima si hipertensiune arteriala. Proprietatile polifenoliilor din struguri, aflati si in compozita antioxi vita: accelereaza epurarea colesterolului sanguin, protejeaza organismul impotriva bolilor cardio-vasculare mentin functionare optima a sistemului cardiovasular asigura protectie ridicata impotriva radicalilor liberi limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diverse mecanisme stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante regleaza tranzitul intestinal maresc nivelul intracelular de vitamina C imbunatatesc secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi previne bolile degenerative ale ochilor, amelioreaza vederea, inhiba enzima NADH dependenta, un compus ce produce complicatii in diabet si chiar in cataracta, amelioreaza simptomele menopauzei. Recomandari: Persoanelor cu predispozitie la bolile cardiovasculare, flebite, varice, cu antecedente familiare de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer. Este un bun remediu in raceli si viroze protejand organismul chiar si la copii peste 2 ani. Mod de administrare: Se poate administra ca atare, concentrat, sau diluat in apa, ceaiuri, miere, iaurt etc. A se agita flaconul energic inainte de utilizare. Se recomanda 2 ml pe zi dupa o masa principala pentru intretinere sau preventie. Administare ca tratament sau adjuvant la un tratament medicamentos: 5ml pe zi la persoanele cu greutatea pana in 80 kg 7ml pe zi la persoanele cu greutatea cuprinsa intre 80 kg – 100 kg 10ml pe zi la persoanele peste 100 kg. Prezentare: 100 ml
OND-DYXK0HMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.