GYMNEMA EXTRACT 30CPS

GYMNEMA EXTRACT 30CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
20,31 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Gymnema Sylvestre este o planta originara din padurile tropicale sudice ale Indiei si Sri Lankai apreciata pentru substantele sale binefacatoare.

Ea are o lunga istorie de utilizare ca planta terapeutica si este indeosebi cunoscuta pentru efectul de reducere a gustului de dulce, reducand pofta pentru acesta. In paralel mentine nivelul glicemic normal. Este utila, asadar, nu doar celor ce doresc sa slabeasca sau sa reduca pofta de dulce ci si in cazul persoanelor cu diabet.

Beneficii:

  • Ajuta la mentinerea apetitului la un nivel sanatos
  • Ajuta in cadrul programelor de management al greutatii prin reducerea apetitului si a aportului caloric
  • Sustine un nivel glicemic normal in sange
  • Puternic supresor al gustului dulce

In produsul Rotta Natura ​extract de Gymnema Sylvestre se regaseste intr-una dintre cele mai mari cantitati datorita metodei de extractie din planta, obtinandu-se astfel o cantitate mai mare si mai eficienta de substanta activa.

Compozitie

Extract de Gymnema Sylvestre – 250 mg.

Recomandat

  • In obezitate sau supraponderabilitate
  • In caz de diabet
  • In caz de glicemie mare

Mod de utilizare

Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 20-30 min. inainte de mese.

ATENTIONARI:

Contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavoastra.

OND-DXJDJTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.