TONIC FEMININ 30CPR

TONIC FEMININ 30CPR

BioSunLine
Produs in stoc
40,92 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Tonic feminin, BioSunLine, 30 comprimate

Tonic Feminin este un complex echilibrant hormonal feminin si vitaminizant ce suplimenteaza semnificativ necesarul zilnic de substante bioactive din surse naturale standardizate, avand rol in reglarea colesterolului si protejarea sistemului nervos prin continutul de Omega 3.

Datorita extractului de ceai verde, Tonic Feminin este antioxidant, drenor, reglator al greutatii corporale prin accelerarea arderii lipidelor, iar prin continutul de biotina-vitamina B7 contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a parului.

Indicatii: Tonic Feminin are efect favorabil in stari asociate cu fenomene de (pre)menopauza datorita aportului de fitoestrogeni, in tulburari menstruale si ale functiei ovariene, in astenie sexuala.

Administrare: 1 comprimat pe zi, dimineata, in cure de peste 6 saptamani.

Ingrediente: fiecare comprimat contine: Omega 3 (acizi grasi esentiali), ceai verde (Camellia sinensis) extract standardizat la 90% polifenoli, soia sub forma de extract standardizat la 40% izoflavone, biotina si excipienti.

Prezentare: 30 comprimate.

OND-DYT583MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.