GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ
GHIMBIR 1,5GR*20DZ

GHIMBIR 1,5GR*20DZ

Stef Mar
Produs in stoc
6,06 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ceai de Ghimbir, 20plicuri, Stef Mar Valcea Detalii produs: Ghimbirul (Zingiber officinale) este o planta erbacee perena din familia Zingiberaceae, din care fac parte si Turmericul, Cardamomul, Myoga sau Galangalul. Acesta provine, cel mai probabil, din zona maritima a Asiei de Sud-Est si are o traditie de utilizare foarte indelungata. Mai exact, rizomul acestei specii este folosit in medicina traditionala a multor popoare si drept condiment de peste 4.000 de ani. Ceaiul de Ghimbir este util in optimizarea digestiei. In plus, acesta stimuleaza colecistul si reduce senzatia de greata. Acest demers este cu atat mai important cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, procesata, plina de toxine si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de sare, carbohidrati rafinati: zahar alb, fructoza, glucoza, faina alba si derivatele acesteia, sucuri si de grasimi rele: trans, saturate, oxidate, cu raport omega 6: omega 3 disproportionat). Toti acesti factori de stres, impreuna cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot genera stres oxidativ si contribuie la cresterea statusului inflamator din organism. Acest lucru poate afecta digestia, ducand la incetinirea sa ori la reducerea capacitatii de absorbtie a nutrientilor. Ceaiul din rizomi de Ghimbir este un digestiv eficient. Acesta are proprietati colecistokinetice (coleretic- colagog), sustinand atat activitatea vezicii biliare, cat si pe cea a stomacului in vederea unei mai bune valorificari a nutrientilor din alimente si a intensificarii arderii grasimilor din organism. De asemenea, Ghimbirul are si proprietati antiinflamatorii si antiemetice, fiind deosebit de util pentru persoanele care experimenteaza rau de miscare. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o actiune: digestiva, coleretica, colagoga, antiemetica, antiinflamatoare, carminativa, tonica generala, decongestionanta si expectoranta. Curele cu ceaiuri si suplimente pe baza de Ghimbir pot fi o solutie naturala si eficienta de a sustine digestia, de a stimula secretia si evacuarea bilei si de a reda organismului starea de bine prin limitarea proceselor inflamatorii, sustinerea circulatiei periferice si reducerea senzatiei de greata. Compozitie: ghimbir (Zingiber officinale) radacina. Beneficii: contribuie la mentinerea greutatii corporale in limite normale combate starile de greata reduce disconfortul asociat raului de miscare imbunatateste digestia mentine concentratiile colesterolului si trigliceridelor din sange in limite normale asigura buna functionare a circulatiei periferice Avantaje, precautii, atentionari si sfaturi: Avantaje: Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic. Sunt conforme cu standardele de calitate europene. Nu contine coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. Nu contine substante cu potential alergenic Fara adaos de aditivi, zahar sau conservanti sintetici. Contraindicatii: Ghimbirul este contraindicat in ulcerul gastric si duodenal, boli inflamatorii acute, febra, alergii, calculi biliari si renali, femei gravide sau care alapteaza. Atentionari: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. Mod pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui, in ambalajul original, la temperatura camerei. Mod de preparare si consum: Mod de preparare: se pune un plic intr-o cana (250ml) peste care se toarna apa fierbinte. se lasa acoperit 5-10 minute. Mod consum: se beau 2 - 3 cani cu ceai pe zi. se poate adauga o felie de lamaie si o lingurita de miere. se poate servi si rece, cu bucati de portocala, lamaie si miere de albine in cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
OND-DY558RMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.